Lezingen

In de lezingen staan 13 Oerkrachten centraal als basis van het verhaal. Deze Oerkrachten stromen vanuit de bron via de dimensies naar beneden en vanwege de hoge afstemming zorgt deze energie voor een overdracht met zo weinig mogelijk vervorming. Door mij heen stroomt waar de groep op dat moment behoefte aan heeft. Behalve een verhaal en uitleg wat inzichten brengt zal er tijdens de muziek ruimte zijn de Oerkrachten te ervaren.

Tijdens de lezing wordt er op een subtiel niveau energie in beweging gebracht die door trilt op verschillende lagen je leven. Zie elke Oerkracht als een activatie, een diepe hereniging in jezelf. Omdat het hele Universum wordt vertegenwoordigd in deze dertien kleuren kunnen er collectieve thema’s aandienen die op dat moment van belang zijn voor de groep. In een eerste lezing worden de eerste zeven Oerkrachten behandeld en aangeraakt.

Wil je mij uitnodigen als spreker voor jouw event?

Mocht je geïnteresseerd zijn in het organiseren van een lezing of mocht je me voor een lezing willen uitnodigen neem dan contact met me op via het contactformulier. Vermeld daarin om hoeveel personen het ongeveer gaat.

In liefde en kracht,
Jan Pieter

Agenda

{{ filters.options.label_toggle }}
{{filter.title}}

{{options.title}}