Lezingen

In de lezingen staan 13 Oerkrachten centraal als basis van het verhaal. Deze Oerkrachten stromen vanuit de bron via de dimensies naar beneden en vanwege de hoge afstemming zorgt deze energie voor een overdracht met zo weinig mogelijk vervorming. Door mij heen stroomt waar de groep op dat moment behoefte aan heeft. Behalve een verhaal en uitleg wat inzichten brengt zal er tijdens de muziek ruimte zijn de Oerkrachten te ervaren.

Tijdens de lezing wordt er op een subtiel niveau energie in beweging gebracht die door trilt op verschillende lagen je leven. Zie elke Oerkracht als een activatie, een diepe hereniging in jezelf. Omdat het hele Universum wordt vertegenwoordigd in deze dertien kleuren kunnen er collectieve thema’s aandienen die op dat moment van belang zijn voor de groep. In een eerste lezing worden de eerste zeven Oerkrachten behandeld en aangeraakt.

Lezing de 13 Oerkrachten

In deze lezing gaan we samen op reis door de 13 Oerkrachten. Het mooie hieraan is dat geen enkele lezing gelijk is. De boodschap wordt afgestemd op de locatie en het publiek. Behalve kennisoverdracht werk ik met muziek, zodat je hetgeen wat in beschrijf ook kunt ervaren.

Inhoud lezing

* beschrijving kosmische evolutie (hoe verliep het pad van de bron naar de aarde)
* behandelen van de 13 Oerkrachten (en bij elke Oerkracht specifieke info delen voor de groep)

Inclusief

* groepsheling & activatie

Lezing: de vergeten geschiedenis van Nederland

In deze lezing gaan we samen op reis door de vergeten geschiedenis van Nederland. Wie zijn wij en waar komen wij echt vandaan? De geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars waardoor er grote gaten zitten in onze beleving van vroeger. Dit heeft als gevolg dat we ontheemd zijn geraakt en overal zoeken naar onze identiteit.

Inhoud lezing

* verhaal van de 13 Oervolkeren
* rol van Nederland, vergeten geschiedenis

Inclusief

* groepsheling & voorouderwerk

Lezing: het Ascensie wiel

In deze lezing gaan ontstaat de mogelijkheid jouw eigen blauwdruk te ontdekken. We gaan door de vier elementen heen waardoor je een heldere kijk krijgt op dit leven. Op je passie, kwaliteiten, missie en mogelijk zelfs je legasy. Deze lezing is nog dynamischer, iedereen kan meeschrijven op een blad wat je aan het begin krijgt en via meditaties gaan we daar invulling aan geven.

Inhoud lezing

* beschrijving vier pilaren (water, aarde, lucht en vuur)

Inclusief

* blad voor invullen en helende en verhelderende meditaties

ps: deze lezing is nieuw in de aanloop richting het tweede deel van het handboek.

Agenda

{{ filters.options.label_toggle }}
{{filter.title}}

{{options.title}}