Het Handboek voor de Nieuwe Aarde

Een inwijdingspad van 130 stappen

De 13 oerkrachten

 

De energie achter het boek, de 13 Oorspronkelijke kleuren.

Lezingen

 

Waar gaan de lezingen over, hoe vraag je een lezing aan en wanneer is de volgende lezing?

Blogs en video’s

 

Nieuwsbrieven, achtergrondinformatie, gratis meditaties en videoboodschappen

Boodschap direct tot de ziel

Dit boek is een spirituele gids die je in je eigen tempo begeleidt door de lessen en valkuilen van deze spannende tijd van overgang. Het boek bevat wijsheid van oude culturen en verloren beschavingen en maakt gebruik van een energiestructuur van de Maya’s, de Tzolkin.

Je gaat er letterlijk mee op reis door tijd en ruimte en doorloopt zo alle bewustzijnsfases, van het ontstaan van de ziel, tot terugkomst in de Bron. Het eerste deel is vooral gericht om jou te ondersteunen jezelf te vinden en te bouwen aan je fundament. In het tweede deel gaan we vanuit die basis naar buiten treden, dat is dan het pad van eenheid.

Ik, de auteur Jan Pieter Schreur heb in vier jaar tijd de stappen doorleeft, en de antwoorden van mijn ervaringen zijn als een blauwdruk verweven in de teksten, die in ritmische bijna poëtische vorm diepere lagen raken. De magie die ik in het schrijven heb beleeft, de verbinding die ontstond met de eenheid en gidsenwereld, draagt het boek als sleutel bij zich.

De woorden zullen met je werkelijkheid versmelten en er ontstaat een samenwerking met je Hogere Zelf en gidsen, het boek en jouw realiteit. Zo kun je de tegenstrijdigheid van dualiteit overstijgen. Het inspireert, verlost en gaat verder daar waar andere paden stoppen.

Aanbieding tot 8 april!

Een gesigneerd Handboek met persoonlijke boodschap voor € 25,-

Omdat op donderdag 8 februari de Tzolkin ronde, en daarmee het begin van dit boek weer is gestart, een tijdelijke aanbieding om voor € 25,- (+ verzendkosten, richtlijn € 4,25) een gesigneerd exemplaar met persoonlijke noot te ontvangen.

Vul hieronder het formulier in, en zodra het bedrag is overgemaakt, ontvang je een exemplaar