Opleidingscentrum van en voor meesters van de Nieuwe Tijd

Elk jaar starten we een nieuwe ronde van het Levenswiel. Zodra je kiest hieraan mee te doen, begint het wiel des levens al te draaien en werkt het hele Universum mee aan jouw proces. Er start een versnelling en diepere integratie, wat ondersteund om jouw wezen op aarde in te laten dalen.

In een jaar tijd doorlopen we de vier windrichtingen en komen je krachtdieren je vergezellen op je reis. We bouwen eerst aan een fundament, zodat je veilig de hogere en diepere lagen kunt bereiken. Daar kun je stappen zetten die voorbij gaan aan dit leven gaan, het pad van je ziel.

Aanbod opleidingen, cursussen en seminars vanuit de School

De School van Ascensie heeft een uitgebreid aanbod van opleidingen, cursussen, lezingen, evenementen en onlineprogramma’s. Wat al deze onderdelen met elkaar verbind is dat ze matrix overstijgend zijn. De verschillende evenementen worden aangeboden door het team en de meesters van de School van Ascensie die zich onderaan de pagina voorstellen. Ook bieden zij en het collectief van de School uiteenlopende begeleiding aan die vind je onder diensten.

Diensten

Hier vind je alle diensten die vanuit het kernteam en de meesters worden aangeboden

Levenswiel

Het overkoepelende onderdeel van de School van Ascensie, het Levenswiel-jaarprogramma.

Lezingen

Hier vind je een overzicht van de te geven lezingen en hoe je zelf een kunt aanvragen

Online programma’s

Ascensie vanuit je luie stoel, op maakt gemaakte uiteenlopende online seminars en cursussen

Agenda

{{ filters.options.label_toggle }}
{{filter.title}}

{{options.title}}

Het Kernteam

Het kernteam bestaat uit een dragers van het collectief die een taak vervullen in de organisatie. Ze zijn ook persoonlijk benaderbaar voor vragen, informatie en sessies.


Jan Pieter Schreur/ Aeréon

Jan Pieter Schreur/ Aeréon

Auteur, levenskunstenaar, manifestatie coach, business alchemist, general manager School

Almira Cedic

Almira Cedic

Yoga en dans docente, transformatie coach, heler, lief aapje & public relations School

Yvonne Schotsman

Yvonne Schotsman

Transformational breath, bedding, trauma-werk, draak, management & interne relaties School

Patricia Pattinama/ Shabad Deep Kaur

Patricia Pattinama/ Shabad Deep Kaur

Soulsinger, yoga-docente, medicine women, protector of the water, strategie School

Achtergrond

Meer info volgt…

Willem van Ham

Willem van Ham

Wandelcoach, aankomend herbergier, gids, hond, hoofd catering & ijsbeer

Achtergrond

Hallo, ik ben Willem,

Mijn passie om in de natuur te zijn heeft geleidt tot het gaan organiseren van wandelingen.

Ik  organiseer verschillende wandelingen, van actieve wandelingen en dagtochten tot meditatieve stiltewandelingen.

Zowel voor groepen als individueel.

Check Facebookpagina: Wandelen met Willem

Daarnaast ben ik bezig mijn andere passie, koken met eerlijke en kleurrijke producten, in de vorm te gieten van een cateringservice. Graag verzorg ik workshops, workshopweekenden en andere evenementen.

Voor meer informatie bel of mail:

06-19852272

willemvanham@hotmail.com

Bart van Tongerlo

Bart van Tongerlo

Filmmaker, tourmanager, magazijnbeheerder, procesbewaker, krijger & vader

Achtergrond

Bart in kernwoorden:  Vrije vogel, Non- conformist, Waarheid, Helderheid, Krijger

Bart zijn kracht zit in ondersteuning bieden aan  iemand z’n levenspad en zielenmissie. In een afgestemde confrontatie weet hij helderheid en bewustzijn toe te voegen op alle lagen van bestaan. Hij kan inzicht geven in weerstanden, saboteurs en schaduwdelen en kan deze transformeren naar kracht. Zodat het hoogste potentieel zichtbaar en bereikbaar wordt. Hierbij maakt hij gebruik van oude sjamanistische inzichten en helingstechnieken in combinatie met opstellingen, krachtdieren en activaties. Zijn wezen ondersteunt in het in beweging komen of juist even stil staan. Voorwaarde is een openheid en bereidheid om jezelf in leegte en licht aan te kijken.

Bart is bekend als maker en regisseur van de documentairefilm Life in Circles. Hij is schrijver en geeft als spreker lezingen, workshops en masterclasses voor bedrijven. Hij doorliep de afgelopen drie jaar het Medicijnwiel aan de School van Ascensie, behaalde in juli 2017 meesterschap, begeleidt nieuwe groepen en geeft persoonlijke (online)sessies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

www.lifeincirclesfilm.com

info@bartvantongerlo.com

06-26787899

Collectief van meesters

Dit zijn de meesters die producten aanbieden op onze site.


Jacob Geense

Jacob Geense

Visionair, alchemist, bruggenbouwer, transformational coach & vader

Achtergrond

Ik ben een diep weten van de blauwdruk van de nieuwe aarde hier geboren. Hoe de samenleving eruitziet waarin mensen vanuit een staat van vrede met elkaar zijn, creëren en samenwerken.

Dit betreft de verschillende aspecten: relaties, samenwerking, Liefde, bezieling, levenskracht. Zowel in onszelf als mens, maar ook in organisaties en de samenleving.

Wat ik echter de eerste decennia aantrof stond in groot contrast met wat ik van binnen voelde. Al vroeg in mijn leven heb ik me afgesloten van mijn ziel. En geleefd zoals vele anderen om me heen.

Rond mijn 30e jaar ben ik na een burn-out stap voor stap open gegaan. En kreeg ik weer contact met mijn ziel, en is mijn pad van bewustzijnsontwikkeling gestart. Iedere stap weer opnieuw openen van mezelf. Dit proces is nooit meer gestopt.

In mijn leven heb ik ontdekt dat alles start met vrede in jezelf vinden. Soms hebben we daarvoor het conflict aan te gaan in onszelf of met de omgeving om naar in diepere staat van innerlijke vrede te komen. Pas vanaf die innerlijke staat van vrede kunnen we vrede in de buitenwereld, in onze relaties brengen. Niet andersom. En hoe groter onze kracht, hoe verder deze vrede de samenleving beïnvloedt.

De kern van mijn werk:

De visionair in mij brengt leiders/personen weer in contact met hun hoogste visie

De alchemist laat ik vastgelopen situaties, conflicten & blokkades weer stromen

De coach en vader in mij creëert een veilige heilige ruimte om stap voor stap hun transformatie door te voeren vanuit Zijn.

Ik heb veel transformaties begeleid als management consultant / leadership coach in complexe internationale organisaties, maar ook in kleinere organisaties.

Daarnaast hou ik van werken met leiders /  mensen op die levensgebieden die ze het meest in het hart raken, en ze daarin begeleiden van de ene naar de andere fase.

Ik werk graag met mensen die een diep verlangen hebben en een even diep commitment om dit te manifesteren in de wereld.

 

Roland van Olst

Roland van Olst

I Am master, energetische opstellingen begeleider, bouwer, penningmeester

Achtergrond

Ik ben Roland van Olst. Circa 10 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met opstellingen. Ontroert en volkomen overrompelt raakte ik direct gefascineerd. Ik besloot diverse opstellers aan te schrijven om als representant mee te doen om mezelf te ontwikkelen en zo ook een beetje “stage” bij diverse opstellers in het land te lopen. Een paar jaar lang deed ik zo bijna wekelijks met diverse opstellingen workshops mee. Van alle verschillende dingen hebben de “I AM discourses” hierbij de grootste invloed om mij gehad. Bij “Magische Avonden” – bijeenkomsten van vrienden waarbij healing- en ontwikkelingstools, workshops & trainingen worden uitgeprobeerd begon ik opstellingen in mijn eigen style te begeleiden.

Maneesha Sluyzer

Maneesha Sluyzer

Spiritueel docent, yogi, hypnose, haptonomie, yoga, tantra & healing

In samenwerking met Raadsvuur