Opleidingscentrum van en voor meesters van de Nieuwe Tijd

Elk jaar starten we een nieuwe ronde van het Levenswiel. Zodra je kiest hieraan mee te doen, begint het wiel des levens al te draaien en werkt het hele Universum mee aan jouw proces. Er start een versnelling en diepere integratie, wat ondersteund om jouw wezen op aarde in te laten dalen.

In een jaar tijd doorlopen we de vier windrichtingen en komen je krachtdieren je vergezellen op je reis. We bouwen eerst aan een fundament, zodat je veilig de hogere en diepere lagen kunt bereiken. Daar kun je stappen zetten die voorbij gaan aan dit leven gaan, het pad van je ziel.

Aanbod opleidingen, cursussen en seminars vanuit de School

De School van Ascensie heeft een uitgebreid aanbod van opleidingen, cursussen, lezingen, evenementen en onlineprogramma’s. Wat al deze onderdelen met elkaar verbind is dat ze matrix overstijgend zijn. De verschillende evenementen worden aangeboden door het team van de School van Ascensie die zich onderaan de pagina voorstellen. Ook bieden zij en het collectief van de School uiteenlopende producten en diensten aan die vind je onder Aanbod.

Levenswiel

Het overkoepelende onderdeel van de school van ascensie, het Levenswiel-jaarprogramma.

Oerkrachten Seminar

Jaarlijks dompelen we ons eenmaal een weekend onder in de magie van de 13 Oerkrachten

Oorsprong wortels

Om ons wezen te verankeren op Aarde gaan we diep graven in de wortels van het verleden.

Online programma’s

Ascensie vanuit je luie stoel, dit onderdeel is nog onder constructie. Wordt vervolgt!

Agenda

{{ filters.options.label_toggle }}
{{filter.title}}

{{options.title}}

Het Team

Het Team bestaat uit een aantal begeleiders die ook persoonlijk benaderbaar zijn voor een heling, sessie of consult. Ze dragen allen hun eigen unieke steentje bij aan de School van Ascensie, waar hun functie een speelse verwijzing naar is. Maak kennis met het team:


Jan Pieter Schreur

Jan Pieter Schreur

General Manager, Promotie & Planning

“Jan Pieter Schreur, auteur van het Handboek voor de Nieuwe Aarde is een portaal van Aardse natuurwijsheid en galactische kennis. Op meerdere (innerlijke) reizen heb ik energie opgehaald uit verschillende hoeken van de wereld. De ontmoeting met de oorspronkelijke bewoners van Peru heeft mij in verbinding gebracht met oude stammen en uiteindelijke de wijze elders van dit land, de Friezen.

Vanuit een nederige verbinding met de Christus, Grootmoeders, Grootvaders, Spirituele Hiërarchie, God, Godin, de Grote Geest en Groot Mysterie breng ik via sessies, lezingen, activaties en jaarprogramma’s nieuwe energieën op aarde met als doel; innerlijke eenwording en bevrijding van de sluiers der dualiteit. Ik schep een ruimte van helderheid en kaders waarin ieder zijn kracht kan ontdekken.”

Oprichter van School van Ascensie, Raadsvuur en stichting de Nieuwe Aarde.
Voor persoonlijk contact mail naar: info@schoolvanascensie.com

Jaco Geense

Jaco Geense

Raad van toezicht

YOU ARE

  • a visionary, social entrepreneur, a successful business leader
  • conscious, courageous, committed and caring with a burning desire to change the world with an open heart
  • you are very successful, yet a piece is still missing, the key elements still slipping through your fingers

YOU ARE LOOKING

  • for alignment and clarity to step into your highest success and potential
  • fullfillment and true significance in your life and your business
  • to work with a professional whom you trust fully and connect with instantly on multiple levels

I SEE YOU!

Almira Cedic

Almira Cedic

Kinderopvang

Almira Cedic – Nalini Yoga – Ga je mee spelen en verdwalen in het bos tussen de kabouters, feeën en andere natuur wezens? Mijn specialisatie ligt op het gebied van het Inner- Luck kind, traumaverwerking en mensen Re-Connecten met hun Roots en/of thuisplaneet. Met vernieuwende inzichten en methoden (o.a. communicatie, energie, expressie, klank, beweging) doorbreek ik vastgeroeste patronen en structuren. Ik breng het vaste in beweging, draag oplossingen aan en creëer balans waar nodig is.

Binnen de School van Ascensie ligt mijn kracht in het scheppen van een veilige bedding voor de groep, het speelveld helpen dragen en beschermen (space keeper), het uitzuiveren van velden, vernieuwing en beweging en d.m.v. afstemming (in verschillende dimensies) creëren van balans tussen het aardse en het kosmische en in verschillende lagen van bewustzijn.

Naast mijn eigen (yoga) Business bewandel ik momenteel het Pad van de Priesteres en verbind ik me met de heilige kracht en seksualiteit van de vrouw, waarvan ik de kennis en wijsheid wil uit gaan dragen in de vorm van sessies en workshops. Tevens houd ik me bezig met het ontrafelen van de oude wijsheid en mysterie die verborgen ligt in het Oeroude Continent van Bosnië en haar Piramides.

Almira Cedic
www.naliniyoga.com

Yvonne Schotsman

Yvonne Schotsman

Management

In deze vaak mentale wereld draaien we vaak cirkeltjes om ons grote pijnen. Met ja, maren en smoesjes ontlopen we waar het echt omgaat.  Om dit schouwspel van het hoofd te omzeilen kunnen we ook direct werken met ons adem en het lichaam.

Ademhaling is de meest essentiële beweging, waar de meeste levenskracht denkbaar is zit. Met de eerste ademhaling kwamen we in deze fysieke wereld en daarom is deze direct verbonden met onze levenskracht. Wanneer die levenskracht om wat voor manier dan ook geblokkeerd is geraakt, kunnen we via die ademhaling daar weer mee in contact komen.

Ik nodig je uit om via je adem in contact te komen met je oorsprong.

Mijn naam is Yvonne, en ik heb achtergronden in verschillende spirituele tradities om nu bedding te geven in deze fundamentele oerlaag. Mijn wezen komt vanuit de drakenlagen en staat in verbinding met de wortels van al het bestaan. Vanuit deze zachte kracht kan ik een ruimte geven van heling, verzachting en diepe transformerende Oerkracht.

Kom middels ademhalingstechnieken in contact met de oorsprong van je verwondingen. En ga voorbij het drama, van het hoofd, dwars door alle beschermlagen en programma’s heen.

Bart

Bart

Procesbeheeer

Bart in kernwoorden:  Vrije vogel, Non- conformist, Waarheid, Helderheid, Krijger

Bart zijn kracht zit in ondersteuning bieden aan  iemand z’n levenspad en zielenmissie. In een afgestemde confrontatie weet hij helderheid en bewustzijn toe te voegen op alle lagen van bestaan. Hij kan inzicht geven in weerstanden, saboteurs en schaduwdelen en kan deze transformeren naar kracht. Zodat het hoogste potentieel zichtbaar en bereikbaar wordt. Hierbij maakt hij gebruik van oude sjamanistische inzichten en helingstechnieken in combinatie met opstellingen, krachtdieren en activaties. Zijn wezen ondersteunt in het in beweging komen of juist even stil staan. Voorwaarde is een openheid en bereidheid om jezelf in leegte en licht aan te kijken.

Bart is bekend als maker en regisseur van de documentairefilm Life in Circles. Hij is schrijver en geeft als spreker lezingen, workshops en masterclasses voor bedrijven. Hij doorliep de afgelopen drie jaar het Medicijnwiel aan de School van Ascensie, behaalde in juli 2017 meesterschap, begeleidt nieuwe groepen en geeft persoonlijke (online)sessies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

www.lifeincirclesfilm.com

info@bartvantongerlo.com

06-26787899

Willem van Ham

Willem van Ham

Chefkip

Hallo, ik ben Willem,

Mijn passie om in de natuur te zijn heeft geleidt tot het gaan organiseren van wandelingen.

Ik  organiseer verschillende wandelingen, van actieve wandelingen en dagtochten tot meditatieve stiltewandelingen.

Zowel voor groepen als individueel.

Check Facebookpagina: Wandelen met Willem

Daarnaast ben ik bezig mijn andere passie, koken met eerlijke en kleurrijke producten, in de vorm te gieten van een cateringservice. Graag verzorg ik workshops, workshopweekenden en andere evenementen.

Voor meer informatie bel of mail:

06-19852272

willemvanham@hotmail.com

 

In samenwerking met Raadsvuur