Opleidingscentrum van en voor meesters van de Nieuwe Tijd

Elk jaar starten we een nieuwe ronde van het Levenswiel. Zodra je kiest hieraan mee te doen, begint het wiel des levens al te draaien en werkt het hele Universum mee aan jouw proces. Er start een versnelling en diepere integratie, wat ondersteund om jouw wezen op aarde in te laten dalen.

In een jaar tijd doorlopen we de vier windrichtingen en komen je krachtdieren je vergezellen op je reis. We bouwen eerst aan een fundament, zodat je veilig de hogere en diepere lagen kunt bereiken. Daar kun je stappen zetten die voorbij gaan aan dit leven gaan, het pad van je ziel.

Aanbod opleidingen, cursussen en seminars vanuit de School

De School van Ascensie heeft een uitgebreid aanbod van opleidingen, cursussen, lezingen, evenementen en onlineprogramma’s. Wat al deze onderdelen met elkaar verbind is dat ze matrix overstijgend zijn. De verschillende evenementen worden aangeboden door het team en de meesters van de School van Ascensie die zich onderaan de pagina voorstellen. Ook bieden zij en het collectief van de School uiteenlopende begeleiding aan die vind je onder diensten.

Diensten

Hier vind je alle diensten die vanuit het kernteam en de meesters worden aangeboden

Levenswiel

Het overkoepelende onderdeel van de School van Ascensie, het Levenswiel-jaarprogramma.

Lezingen

Hier vind je een overzicht van de te geven lezingen en hoe je zelf een kunt aanvragen

Online programma’s

Ascensie vanuit je luie stoel, op maakt gemaakte uiteenlopende online seminars en cursussen

Agenda

{{ filters.options.label_toggle }}
{{filter.title}}

{{options.title}}

Het Kernteam

Het kernteam bestaat uit een dragers van het collectief die een taak vervullen in de organisatie. Ze zijn ook persoonlijk benaderbaar voor vragen, informatie en sessies.


Jan Pieter Schreur/ Aeréon

Jan Pieter Schreur/ Aeréon

Architect, levenskunstenaar, frysk- oersjamaan, manifestatie coach, business alchemist, manager

Almira Cedic

Almira Cedic

Yoga en dans docente, transformatie coach, heler, lief aapje & public relations School

Yvonne Schotsman

Yvonne Schotsman

Transformational breath, bedding, trauma-werk, draak, management & interne relaties School

Patricia Pattinama/ Shabad Deep Kaur

Patricia Pattinama/ Shabad Deep Kaur

Soulsinger, yoga-docente, medicine women, protector of the water, strategie School

Collectief van meesters

Dit zijn de meesters die producten aanbieden op onze site.


Jacob Geense

Jacob Geense

Visionair, alchemist, bruggenbouwer, transformational coach & vader

Roland van Olst

Roland van Olst

I Am master, energetische opstellingen begeleider, bouwer, penningmeester

Maneesha Sluyzer

Maneesha Sluyzer

Spiritueel docent, yogi, hypnose, haptonomie, yoga, tantra & healing

Diensten & Producten

Naast de opleidingen en cursussen die vanuit de School is er ook een collectief van meesters en begeleiders die diensten aanbieden vanuit deze site. Dit wordt het collectief  School van Ascensie genoemd. Al deze producten dragen net als de School zelf bij aan de Nieuwe Aarde en worden bewaakt door het zogeheten ‘School van Ascensie keurmerk’, zodat in al deze facetten dezelfde kwaliteit wordt gewaarborgd.

Levensadem

Yvonne Schotsman

Ademhaling is de meest essentiële beweging, waarin de meest denkbare levenskracht zit. Met de eerste ademhaling kwamen we in deze fysieke wereld en daarom is deze direct verbonden met onze levenskracht. Wanneer die levenskracht om wat voor ‘n reden dan ook geblokkeerd raakt, kunnen we daar via de ademhaling weer mee in contact komen.

Vooroudersessie

Jan Pieter Schreur

In deze tijd komen vele lagen samen. Zo ook het werk wat duizenden jaren geleden begon in de dertien Oerstammen. Zij hebben allen een taak, en deze dertien Oerstammen zijn in de oorsprong weer onderverdeeld in dertien families. Al deze families hebben lang geleden een missie uitgezet, die nu op het punt staat om via jou tot voleinding te komen.

Doorstroomsessie

Patricia Pattinama

Het leven brengt lessen en uitdagingen met zich mee, die we soms onbewust blokkeren waardoor andere gebieden stil komen te staan. In een doorstroomsessie gaan we door middel van klank, gesprek in een energetische uitwisseling de onderstroom in beweging brengen, zodat het geheel weer kan stromen richting jouw hoogste werkelijkheid.

Life is Art

Jaco Geense

Leven is kunst, en als je alle onderdelen van je leven met elkaar balanceert ervaar je vervulling in wat je doet, een basis voor een gezond en gelukkig leven. Vanuit Zijn ondersteun ik je op die gebieden waar aandacht naar toe mag. Als een katalysator brengen we energie in beweging, zodat er harmonie ontstaat op alle lagen, en je het hoogste potentieel kan leven.

Opstellingen

Roland van Olst

Bij energetische opstellingen maken we de levensstroom zichtbaar, hoe jij je voortbeweegt in relatie tot jouw omgeving en waarom. Dit door gebruik te maken van de zintuigen en waarnemingsvermogens van ons lichaam en onze spirit, in combinatie met de verbondenheid met alles om ons heen, het veld waarin alles verscholen ligt, gestuurd door ons I AM presence.

Regenboogsessie

Aeréon

Deze vorm van begeleiden komt voort uit de 13 Oerkrachten en is een balans tussen Kosmische en Aards. Het Kosmische deel is onze spirituele taak, hetgeen waarvoor we geboren zijn. Maar om dat op Aarde te brengen dien je ook positie in te nemen in de maatschappij. Voor praktische stappen doorlopen we galactische integratie en multidimensionale her-bedrading.

Starterspakket

Jaco Geense

In dit energetisch compacte pakket stem ik me af op je essentie, je zielemissie & de energetische blauwdruk van jouw bedrijf. Je ontvangt daardoor helderheid tot in hoeverre je bedrijf is uitgelijnd met je zielemissie en in welke mate deze al is ingedaald op de aarde. Waar de belangrijkste blokkades zitten in het verder laten stromen en groeien van je bedrijf.

Inner-luck kind

Almira Cedic

Vanuit een veilige bedding nodig ik je uit om je diepste delen onder ogen te komen. Het deel waarvoor in vele gevallen geen ruimte was, en wat nu helemaal mag zijn. Laat me je doormiddel van stem, klank, meditatie en energiewerk meenemen op een reis door verschillende werelden en dimensies, zodat we samen met jouw kind je leven gaan vormen.