Aanbod vanuit het collectief School van Ascensie

De School van Ascensie is een collectief van meesters en begeleiders die op uiteenlopende gebieden ondersteuning aanbieden in het ontwakingsproces op Aarde. Dienen vanuit een afstemming met de bron is wat ons met elkaar verbind, en het verlangen om vanuit hart en ziel te leven.

We ondersteunen iedereen die bereid is zijn oorspronkelijke plek in te nemen, en op zijn of haar manier een steentje bij willen dragen aan het laten ontstaan van de Nieuwe Aarde. Dit doen we middels opleidingen, online evenementen, workshops, één op één trajecten en seminars.

Diensten & Producten

Naast de opleidingen en cursussen die vanuit de School, of beter gezegd vanuit Jan Pieter worden gegeven, is er ook een collectief van meesters en begeleiders die diensten aanbieden vanuit deze site. Dit wordt het collectief  School van Ascensie genoemd. Al deze producten dragen net als de School zelf bij aan de Nieuwe Aarde en worden bewaakt door het zogeheten ‘School van Ascensie keurmerk’, zodat in al deze facetten dezelfde kwaliteit wordt gewaarborgd.

Levens adem

Yvonne Schotsman

Ademhaling is de meest essentiële beweging, waarin de meest denkbare levenskracht zit. Met de eerste ademhaling kwamen we in deze fysieke wereld en daarom is deze direct verbonden met onze levenskracht. Wanneer die levenskracht om wat voor ‘n reden dan ook geblokkeerd raakt, kunnen we daar via de ademhaling weer mee in contact komen.

Vooroudersessie

Jan Pieter Schreur

In deze tijd komen vele lagen samen. Zo ook het werk wat duizenden jaren geleden begon in de dertien Oerstammen. Zij hebben allen een taak, en deze dertien Oerstammen zijn in de oorsprong weer onderverdeeld in dertien families. Al deze families hebben lang geleden een missie uitgezet, die nu op het punt staat om via jou tot voleinding te komen.

Life is Art

Jaco Geense

Leven is kunst, en als je alle onderdelen van je leven met elkaar balanceert ervaar je vervulling in wat je doet, een basis voor een gezond en gelukkig leven. Vanuit Zijn ondersteun ik je op die gebieden waar aandacht naar toe mag. Als een katalysator brengen we energie in beweging, zodat er harmonie ontstaat op alle lagen, en je het hoogste potentieel kan leven.

Opstellingen

Roland van Olst

Bij energetische opstellingen maken we de levensstroom zichtbaar, hoe jij je voortbeweegt in relatie tot jouw omgeving en waarom. Dit door gebruik te maken van de zintuigen en waarnemingsvermogens van ons lichaam en onze spirit, in combinatie met de verbondenheid met alles om ons heen, het veld waarin alles verscholen ligt, gestuurd door ons I AM presence.

Starterspakket

Jaco Geense

In dit energetisch compacte pakket stem ik me af op je essentie, je zielemissie & de energetische blauwdruk van jouw bedrijf. Je ontvangt daardoor helderheid tot in hoeverre je bedrijf is uitgelijnd met je zielemissie en in welke mate deze al is ingedaald op de aarde. Waar de belangrijkste blokkades zitten in het verder laten stromen en groeien van je bedrijf.

Inner-luck kind

Almira Cedic

Vanuit een veilige bedding nodig ik je uit om je diepste delen onder ogen te komen. Het deel waarvoor in vele gevallen geen ruimte was, en wat nu helemaal mag zijn. Laat me je doormiddel van stem, klank, meditatie en energiewerk meenemen op een reis door verschillende werelden en dimensies, zodat we samen met jouw kind je leven gaan vormen.